Barcelona egy varázslatos tengerparti város, amely határtalan kultúrával, mesés építészettel rendelkezik, nem beszélve a világszínvonalú italok- és ételek kínálatáról, illetve az éjszaka korlátlan lehetőségeiről.

A katalán főváros rendkívül népszerű turisztikai látványosság, ezért ne lepődj meg, ha tömeget és hosszú sorokat látsz a város fontos műemlékeinél. Ennek ellenére elkerülheted a sorbaállásokat, ha online lefoglalod a jegyet előre. Akár akár a Sagrada Familiáról, akár a Güell Parkról legyen szó, sok időt és felesleges idegeskedést takaríthatsz meg magadnak.

barcelona utazás külföldi utazás

Tipp: vedd meg belépőjegyedet előre online, hogy megúszd a hosszú sorbaállásokat és bebiztosítsd helyedet az adott programon!

Lássunk néhány programlehetőséget, amit mi biztosan ajánlunk és ha valaki járt már itt, írjátok meg kommentben, hogy mi lehet érdekes még az odautazóknak.

1. Sagrada Familia- elsőbbségi belépés  

2. Las Ramblas - Barcelona leghíresebb utcája

3. Fedezd fel Barcelonát Hop-on hop-off városnéző busszal 

4. Park Güell by Gaudí- A világ egyik leggyönyörűbb parkja - sorbaállás nélkül

barcelona utazás külföldi utazás

5. La Pedrera - Casa Mila by Antonio Gaudí - lakóház, Gaudí másik remekműve a Sagrada Familia után - sorbaállás nélkül 

6. Barcelona FC stadion körút és múzeum  
 

7. Telefèric de Montjuïc - libegő  

8. Picasso Múzeum  

9. Látogass el a tengerpartra - Az egész napos városnézés levezetéseként, sétálj egyet a homokos tengerparton és kapcsolj ki.

barcelona utazás külföldi utazás

Reptéri transzfer busz jegy! 

Vásárold meg jegyedet a reptér és város között közlekedő buszra, ami 5 percenként indul az év minden napján és a menetideje 35 perc. Katt ide!

Vásárolj Barcelona kártyát, amivel ingyenesen veheted igénybe a tömegközlekedést!