December 31-én elindul a visszaszámlálás: a nagy fogadalom tételek, az elmúlt időszak összegzése, mikor átlépünk az Új Évbe, ahol az új remények, új célok kitűzése ad erőt a következő esztendőhöz. Összegyűjtöttük a legjobb úti célokat, ahol igazi élmény lesz az év utolsó napja!

Az, hogy hol mondjuk ki: B.Ú.É.K., nem igazán számít, viszont, hogy jól érezzük magunkat, ott ahol vagyunk, annál inkább.

Van, aki szeret ilyenkor betérni a nyüzsgő városba, míg mások inkább barátaikkal egy házibuliban köszöntik az Új Évet, és olyanok is szép számmal akadnak, akik nem kívánkoznak sehova és akár egyedül is, bebújnak a paplan alá, tévét néznek popcornnal a kezükben, amolyan Bridget Jones módon, megbontanak egy üveg bort, nyugtázzák, hogy beköszöntött az Új Év, majd lefekszenek aludni. De mi van azokkal, akik az Óévet egy hatalmas élménnyel szeretnék búcsúztatni? Akik valahol máshol a világban koccintanának éjfélkor, ők bizony az utazók. Nincs jó vagy rossz irány az ünnep eltöltéséhez, a lényeg, hogy olyat válasszunk, amely az egyéni érdekeinknek és preferenciáinknak megfelelő. Akár pihenésre vágysz valahol, egy meleg nyugodt és békés helyszínen, vagy egy új várost fedeznél fel tele kalandokkal. Olyan utat válassz, ami tökéletesen megfelel annak, ahogyan szeretnéd eltölteni ezt az időszakot. Nézzük néhány kedvelt szilveszteri úti célt!

2019.12.30 - 2020.01.02-ig. 4nap/3éj

Németország - Berlin repjegy  24.563 Ft.-

Csehország - Prága repjegy  25.884 Ft.- 

Olaszország - Milánó repjegy   36.214 Ft.-